Beschoeiingen

Blokland Verhuur specialist in beschoeiingen!

Beschoeiing wordt toegepast als bescherming van tuinen langs het water en als versterking van de oever van bijvoorbeeld sloten, kanalen en vijvers. Beschoeiing is er in verschillende materialen zoals hout, kunststof, metaal en beton.

Door het plaatsen van een beschoeiing aan de waterkant van uw tuin heeft u geen negatief effect meer van een aflopende oever. Daarnaast verschaft een beschoeiing extra vierkante meters aan tuin en dus aan ruimte! Zeker in combinatie met een vlonder krijgt uw tuin door het plaatsen van een beschoeiing een enorme meerwaarde. Voor het aanleggen van een vlonder bent u natuurlijk ook bij ons aan het juiste adres.

Soorten beschoeiingen

Beschoeiingen kunnen gemaakt worden van hout, beton, kunststof of staal. De meeste voorkomende beschoeiing is die van hout, hierbij gaat de voorkeur dan weer uit naar hardhout omdat dit minder snel wegrot. Een houten beschoeiingen in combinatie met een houten terras of vlonder levert een fraai resultaat op! Hiernaast ziet u een mooi voorbeeld van deze combinatie.

Natuurlijk kunt u bij Blokland Verhuur terecht voor alle soorten beschoeiingen.

Voor meer informatie of vragen over de mogelijkheden nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.