Verhuur

Bij Blokland Verhuur VOF bent u aan het juiste adres voor de verhuur van verschillende machines, aanbouwdelen en meer!

Machines

Blokland verhuurt verschillende machines voor met name grondverzet. Ons aanbod bestaat onder andere uit minigravers en rupsdumpers. Minigravers zijn ideaal voor als u grondwerk moet verrichten in een ruimte die moeilijk bereikbaar is. In ons assortiment vindt u vier verschillende minigravers. Deze minigravers verschillen allen in gewicht en afmetingen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar de pagina prijzen.

Rupsdumpers zijn de grond en zand transporteurs voor in het ruwe terrein waar u met groot materiaal niet terecht kunt zoals bijvoorbeeld achtertuinen en brandgangen.

Aanbouwdelen

Om de verhuur van de verschillende machines te complementeren bent u bij Blokland natuurlijk ook aan het juiste adres voor het huren van aanbouwdelen. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende sloophamers en trilblokken. Deze combinaties van hamer/trilbok en graafmachine zijn makkelijk te monteren en zijn dan direct klaar voor het zware werk. Voor verder specificaties verwijzen wij u opnieuw graag door naar de pagina prijzen.

Diversen

Om ons aanbod volledig te complementeren verhuren wij ook mobiele compressors, luchthamers, en palenrammers. Naast het verhuren van de verschillende machines, aanbouwdelen en diversen bieden wij u ook graag onze diensten aan, u kunt bijvoorbeeld denken aan het maken van onder andere terrassen, beschoeiingen, bruggen en steigers op maat.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.

IMG_1115