Terrassen

Blokland Verhuur realiseert terrassen afgestemd op uw wensen! Een terras brengt een warme sfeer in uw tuin. Een houten terras is een goed alternatief voor bestrating in uw tuin en schept een bijzondere en luxe uitstraling.

Een houten vlonder van smalle delen maakt een kleine tuin optisch groter. Brede vlonderplanken daarentegen stralen meer rust uit. Blokland Verhuur helpt u graag bij de keuze voor afmetingen en materialen.

Specialist in terrassen

Blokland Verhuur is met veel ervaring en deskundigheid specialist in het aanleggen van terrassen. Indien u een tuin aan het water heeft kunt u met een mooie vlonder / terras uw tuin op een mooie manier uitbreiden. Daarnaast is een terras aanleggen ook een fraaie manier om uw woning te ‘verlengen’. Kortom, uw vergoot uw woonplezier door het aanleggen van een terras.

Blokland Verhuur levert alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit zodat u jarenlang kunt blijven genieten van uw terras.

Voor meer informatie of vragen over de verschillende mogelijkheden voor uw terras nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.